Loading...

Portfolio / Sports & Recreation Facilities / Equestrian

Carpe Diem Equestrian Centre

OPEN KITCHEN
We form projects with transparency that follow the needs upmost and create the best functional solutions. Locating the warehouse in the centre of the stable comes from this mentality and we call it the ‘Open Kitchen’! Illustrated by Furkan Birgün!
SOCIAL PLACE
From guests to riders, from fans to trainers, we aim everyone to find more than what they might be looking for from a stable and spend unforgettable time during their visit.
INTERVIEW
We give people enough opportunity and time to perceive and to absorb as well as to feel the space and surroundings they are in. Check out the words of Ahmet Yılmaz, Principal Architect of Aşure!
Building Type: Sports & Recreation Area
Construction Area: 3020m2
Location: Baarlo, Netherlands
Year: 2015
Status: Completed
Scope: Building Corporate Identity, Architectural Design, Construction, Interior Design, Furniture Design